Извозване на стари мебели и дезинфекция

Извозване на стари мебели и дезинфекция в София и района – 0888 00 11 33

Извозване на стари мебели и дезинфекция, матраци и всякакви отпадъци от жилища в София. Извозване до депо за смесени отпадъци в покрайнините на града. Ако вече сте си наумили да подмените мебелите в жилището си, трябва да изхвърлите старите мебели и матраци. Така ще си освободите мястото за новото обзавеждане и ще се насладите максимално на новите придобивки. Изхвърлянето на мебели и матраци не е лека работа и има своята специфика. Затова препоръката е да се обърнете към професионалисти и по-конкретно, към хамали. Те бързо и качествено ще се справят със задачата без да се налага да губите от своето ценно време.

Извозване на стари мебели

Преди около двадесетина години  трудно можеше човек да намери хамали. Тогава смяната на мебели беше истински лукс и хамалски услуги не се търсеха. Сега, обаче, положението е коренно различно. Днес всеки може да си купи мебелите, които си хареса по всяко едно време, тъй като цените са изключително достъпни, а разнообразието – огромно.

След като сте осъществили дълго планирания ремонт, изхвърлете всичко ненужно и не съсипвайте целия си труд, оставяйки старите мебели за „всеки случай“. Ясно е, че няма да се ползват вече, само ще събират прах, ще заемат място и ще съсипят ефекта от ремонта.

Извозване на стари мебели и дезинфекция се предлага от професионалисти

Обадете се на хамалската бригада и уговорете ден и час, в който да дойдат и да изнесат ненужните мебели. Така, след като сте организирали отстраняването на ненужното от дома, можете съвсем спокойно да обиколите мебелните магазини и да си изберете новите попълнения за дома.

Извозване и дезинфекция

Известно е, че не всеки мебелен магазин предлага превоз на закупените мебели или ако ги превозва. Не го прави веднага след закупуването, а обикновено до дни. Освен извозването, представителите на магазина не се ангажират с носенето на мебелите до дома ви. Ще оставят всичко пред входа и ще си отидат.

За да не се получава подобна неприятна ситуация, можете да се уговорите с хамалите, които ще изхвърлят старите ви мебели и матраци на сметището, на връщане да минат през магазина, от който купувате новите мебели, да натоварят покупката и да го закарат и внесат в дома ви.

Така няма да имате неприятности с нанасянето на новите мебели, а и нещо много важно, няма да съсипете всичко, което сте направили по време на ремонта. Хора, които не знаят правилата за пренасяне на обемисти и тежки предмети, могат да повредят подовите настилки, стените или вратите при внасянето на мебелите в помещението, в което трябва да бъдат разположени.

Хамалите се отнасят изключително професионално към всеки ангажимент. Те ще почистят след себе си, когато разглобяват и изнасят старите ви мебели. Внимателно ще внесат новите ви мебели, ще ги сглобят и отново ще почистят.

Помощници за изхвърляне на стари мебели и депониране на боклук, предлагат почистване и извозване на отпадъци в София от адрес и етаж.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*