Дезинфекция с препарати след смърт в София

Дезинфекция с препарати след смърт в София и района – 0888 00 11 33

Мирис на мъртво тяло – 6 общи аромата от разпадане на тела след смърт. В отговор на въпроса, какво кара мъртво тяло да мирише, може да бъде трудно, да се отговори. Особено трудно ще е да разберат онези, на които за първи път им се случва подобно нещо.

Дезинфекция с препарати след смърт

Ако никога не са били около труп преди може да сравните с гнила воня на разлагащо се тяло или миризмата е сходна на тази при гниещи плодове. Когато някой умре, тялото веднага започва процес на разлагане и миризмата на смърт може да започне почти мигновено. Тялото ще започне да отделя миризма, която се дължи на различни газове, създадени от микроорганизми по време на етапите на разлагане.

В допълнение към изключително неприятната миризма, разпадането на телесни течности може да проникват порести материали, които в даден дом включват килим, под паркетна подложка, стени, бетон и повече. Всичко това води до миризма, която не може да бъде отстранена чрез обикновени методи за почистване.

Какви са причините за декомпозиране на тяло и провокация за това да мирише?

Всяко разлагащо се тяло преминава през четири етапа: автолиза, подуване, активен разпад и скелетизация. По време на първия етап на разлагане, ензимите започват хранене с клетките отвътре навън. По време на втория етап, капан от газове, генерирани предимно от бактерии в чревния тракт започват да освобождават миризми в резултат на разяждането.

6 общи миризми от разпад

В допълнение към различните газове в мъртвото човешко тяло има още около 30 различни химични съединения. Газовете и съединения, произведени в тялото, които излъчват различни миризми. Макар че не всички съединения произвеждат миризми, няколко съединения имат разпознаваеми миризми, включително:

Кадаверин и путресцин – мирише на гниеща плът и се нуждае от дезинфекция с препарати;

Скатол има силна миризма на изпражнения;

Индол има  мирис подобен на мухлясъл, остарял вид на нещо плесенясало и отживяло;

Сероводородът мирише на развалени яйца;

Метантиол мирише на гниещо зеле;

Диметил дисулфид и трисулфидно има мирис на чесън;

Миризмата на смъртта засяга:

Тялото, което започва разлагащи процеси веднага след смъртта. Биологичните опасности могат да повредят личните вещи и структура на сградата. Сред тях са течности и миризми включени във всички порести материали.

Всеки микроорганизъм е участвал в някои от аспектите на цикъла на човешкото разлагане, така че мястото трябва да бъде почистено. Това, обаче е изключително опасно и трябва да се остави на професионална компания по почистване. Освен това, миризмата на смърт може да се задържи за известно време, така че се нуждае от помощ и професионален опит.

Фирма за почистване след смърт може да помогне при дезинфекция с препарати. Такава защитава здравето на вашето семейство, чрез почистване и дезинфекция на мястото на мъртво тяло, възможно най-скоро. В денят за траур семейството може безопасно да влезе в жилището и да започне процеса на оздравяване. От фирмата гарантират възстановяване на околната среда и безопасно състояние чрез премахване на засегнати конструктивни елементи. Гарантира се, че никакви остатъчни химикали, бактерии или микроорганизми не остават зад визитата им. Професионалната компетенция на екип по почистване след смърт може да се отстрани състава на миризма от вашия дом или бизнес и гарантира за безопасността след навременна реакция.

Помощници за изхвърляне на стари мебели и депониране на боклук, предлагат почистване и извозване на отпадъци в София от адрес и етаж.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*